• Dé prijsvergelijker
 • 47.922 Producten
 • Lage prijzen
 • Gratis verzending*
 

Nintendo Switch Console - 32GB - Grijs

Game Consoles
€ 318.00318.00
Laagste prijs van de 2 aanbieders
5.010
 1. Bol.com
  € 318,00
  lees meer
  Levertijd: op voorraad. voor 23:59 besteld, morgen in huis
 2. Media Markt
  € 319,00
  lees meer
  Levertijd: voor 23:59 uur besteld, morgen in huis.
 3. Doogoo.nl heeft de artikelprijs vergeleken van dit product bij 2 webshops. Van de 2 webshops is Bol.com de goedkoopste met een artikelprijs van € 318,00. Naast de goedkoopste online winkel zijn er nog 2 webshops die dit product aanbieden. Het product kan snel geleverd worden. Bij online afrekenen heeft u vaak het product al de volgende dag in huis.
Nintendo Switch Console - 32GB - Grijs
unknown


Veel consoles laten gebruikers de voortgang kopiëren naar een geheugenkaart om verder te kunnen spelen als de console bijvoorbeeld defect raakt, maar de Nintendo Switch ondersteunt die feature niet.

Ben je ooit met een game gestopt omdat je niet genoeg tijd had om te spelen? Met Nintendo Switch speel je jouw favoriete games altijd, overal en met iedereen.

Tv-connector
Sluit je systeem aan op je tv, om games op het grote tv scherm te kunnen spelen Geef een controller aan een vriend om samen of tegen elkaar te spelen op het scherm van de Nintendo Switch.

Onderweg
Je kunt ook onderweg de games spelen in handheldstijl waarbij de controllers aan het Nintendo Switch scherm vast zitten.

De twee controllers kun je samen of apart gebruiken: de Joy-Con-controllers.

Dit is de gekleurde uitvoering waarbij de Joy-Con-controllers die bij het systeem zitten gekleurd zijn in neon rood en neon blauw.
Switch & Play - speel altijd, overal en met iedereen.

populair products / recent viewed box